m11

Hvis du har en hjemmeside ved du formegentlig også hvor vigtigt det er med god linkbuilding. Det kan være det der afgør om du kommer på side 1 eller side 10 når folk søger på noget af det du har skrevet om. Hvis man har lavet en hjemmeside er det sikkert med det formål at indholdet også skal læses, og derfor får du her 3 gode tips til din linkbuilding sådan at du kan blive fundet på Google.

Det første tip – få gode links udefra

En af de ting der betyder allermest er hvilke links du har fra andre hjemmesider, og hvis du gerne vil lidt hurtigt foran her kan det være en god ide at kigge på forskellige former for linkbuilding pakker som kan hjælpe dig med at komme højere op. Her er det vigtige at du sørger for at købe kvalitet, for de dårlige links kan nemlig ende med at gøre mere skade end gavn. I andre former for markedsføring er det som regel sådan at hvis du køber fra en dårlig udbyder har det ingen effekt, men med linkbuilding er det sådan at hvis du køber nogle dårlige links ja så kan det rent faktisk betyde at Google synes at din side snyder og at de så vælger helt at tage den væk fra deres index.

Sørg derfor for at vælge en dansk forhandler og sørg for at køb hos nogen du synes du kan stole på.

Det andet tip – spørg om links

Her gælder det igen om at få links udefra, men her skal du selv i gang. Du skal nemlig ud at finde dem du kender, og høre om ikke du kan få et link fra dem. Det kan være familie og venner der har deres egen hjemmeside, eller det kan være forskellige former for samarbejdspartnere. Du kan også sørge for at kigge på de andre steder på nettet hvor du har profiler, f.eks. Youtube eller Google+ eller forskellige fora som du måske er medlem af. Her kan du også få nogle gode links fra, så det skal du også kigge på.

Endelig kan du også sørge for at skrive på din hjemmeside at hvis folk har været glad for at læse den så vil du blive glad hvis de linker til dig.

Det sidste tip – hold orden i eget hus

Det sidste tip handler ikke om hvordan man får links udefra, men om selve din hjemmeside. Du skal nemlig sørge for at holde orden i eget hus, også når det kommer til links. Hvis du har en gæstebog eller et kommentarsystem skal du nemlig først og fremmest se på hvem der er som skriver, og se hvor de linker til. Der er nemlig mange der prøver at lave links ved at skrive kommentarer eller indlæg, og hvis de linker til dårlige sider fra din side så kan det også være dårligt for din side. Så bliver din side nemlig associeret med de dårlige sider, og det er ikke godt. Sørg derfor for grundigt at tjek hvile sider du linker ud til, både fra din egen side og fra kommentarer og gæstebogsindlæg.

Du skal også have styr på de interne links på din side. Det er sådan Google finder ud af hvad der er vigtigt på din side og hvordan din side er struktureret, så hvis du ikke linker rundt til det forskellige indhold på din side må Google jo selv til at gætte hvordan din side er struktureret og Google gætter ikke altid lige godt – så er det bedre selv at hjælpe med en god intern linkstruktur.