m11

Er du endnu ikke medlem af en a-kasse, fordi du føler, at det er mange penge at bruge? Så kan det være, at du ikke har sat dig ind i, hvad en a-kasse kan gøre for dig og din hverdag. Det er nemlig en god idé at være medlem af en a-kasse, især i dårlige tider. Du skal dog være medlem i lidt tid, før du har mulighed for at få fuld dagpengesats, og derfor er det en god idé at være medlem af en a-kasse altid.

Det kan godt være, at du ikke går og regner med, at du bliver fyret, men det kan altid ske. Din virksomhed kan gå konkurs, eller der kan ske noget andet uforudsigeligt, som gør, at du kan miste dit job. Derfor er det en god idé at være medlem af en a-kasse, så du kan være sikret dagpenge, hvis du går hen og bliver fyret. Det er noget, der virkelig vil redde din hverdag, fordi du har mulighed for at betale husleje, selv hvis du bliver fyret.

kontor

Sådan finder du den billigste a-kasse

Hvis du ikke er medlem af en a-kasse endnu, fordi du synes det er for dyrt, så har du mulighed for at finde den billigste a-kasse, så du kan sikre dig, at du ikke betaler for meget. På den måde kan du sørge for, at du er medlem af en a-kasse, men uden at betale for meget.

Som studerende har du altid gratis a-kasse under uddannelse, hvilket er en god hjælp til alle studerende, så de har mulighed for at være medlem af en a-kasse. På den måde er studerende sikret dagpenge, hvis de ikke har mulighed for at finde et job efter endt uddannelse.

Få en god hverdag med sikkerhed med en a-kasse

Som medlem af en a-kasse kan du leve en hverdag med sikkerhed. Du ved, at du har et sikkerhedsnet, hvis der skulle ske noget med dit arbejde. Derfor er det så vigtigt at være medlem af en a-kasse.

kvinde - sikkerhed

Det er små penge at skulle betale for at have sikkerhed på at få penge, hvis du bliver fyret. Det kan sørge for, at du kan fortsætte din hverdag uden at skulle flytte fra hus og hjem.