m11

Når der skal gives gaver til dem, vi holder allermest af, kan det, selv om vi kender dem rigtig godt, være en stor udfordring at finde den helt rigtige gave, der fortæller, hvad vi føler for dem.

Om det er din far, din søn eller dit hjertes udkårne, er gaven til ham, altid en udfordring. Det bliver hurtigt enten for kedeligt eller for klassisk. Men, hvordan giver du en klassisk gave et ekstra tvist, når den skal gives til en helt speciel person?

Herunder kommer lidt tips til, hvor du kan finde inspiration og hvordan, du kan gøre en klassisk gave unik.

Sig det med øl

Er din mand en af de klassiske eksempler, der ønsker sig øl, grillsæt og måske en ny blå sweater, så kan det være en udfordring at give en helt speciel gave, der falder i hans smag.

Derfor handler om at arbejde med det, du har. Altså tænke ud af boksen og være kreativ.

Er din mand glad for øl, kan en klassisk gave være en kurv med forskellige special øl, men hvorfor ikke tage det et skridt længere og give ham en oplevelse? En ølsmagning på en af de steder, der serverer øl med historie.

På den måde får han ikke bare smagt på øl, han normalt ikke ville, han får også lært noget om øllen og hvad, der gør, at han godt kan lide en bestemt slags.

Du kan give han en aften i dit selskab eller måske give ham en night-out-with-the-boys, der starter med ølsmagning. Det er helt op til dig.

Sig det med ord

Er det på den anden side en whiskymand, der skal have gaven, er det oplagt at give ham en lommelærke eller et sæt smukke glas til at nyde de ravgyldne dråber fra, men hvordan sørger du form at lægge den ekstra kærlighed i sådan en gave?

En god løsning er, at få gaven indgraveret, så du kan få sat lidt ekstra ord på meningen bag. Det behøver ikke at være mere end et hjerte, men er du mere poetisk anlagt, kan du få jeres yndlingsdigt graveret på hans lommelærke. Eller den lidt mere eksklusive udgave, med initialer eller navn på glassene.

Den største klassiker

En rigtig god og lækker skægtrimmer er vel klassikeren over dem alle, når det kommer til gaver i kategorien personlig pleje.

Og det afspejles tydeligt i markedet, der bugner af forskellige former for trimmere, der kan gøre enhver forvirret. Så hvordan finder du den trimmer, der passer bedst til din mand?

For det første skal du tage hensyn til, om han har kraftig eller mere sparsom skægvækst, for jo mere kraftig den er, des bedre kan det betale sig at investere i en af de lidt dyrere modeller, der kan klare lidt mere.

Du kan kigge på både pris, funktioner og endda finde tests af de fleste modeller på nettet. Tag dig lidt tid og find den helt rigtige til ham, du holder af.