m11

At skulle finde den helt rigtige gave er ikke altid sådan lige til. Hvad skal man for eksempel give til det nygifte brudepar? Skal det være noget til boligen, noget forkælelse til hende eller en fælles oplevelse som de begge får glæde af? Her får du svaret på hvad du kan vælge at give til det smukke par.

Den helt rigtige bryllupsgave

En bryllupsgave 2016 må gerne være noget der kommer begge parter i forholdet til gode. Ofte er der mange der kun tænker på bruden og det er ofte også hende der laver ønskesedlen. Derfor ender det tit med at blive ting som hun har behov for men som manden i bund og grund er ret ligeglad med. Hvis man vil være sikker på at det er en gave som falder i god jord hos dem begge to kan man vælge at give dem en fælles oplevelse.

Med en fælles oplevelse vælger de nemlig selv hvornår det er de vil have den. Har de travlt i en periode kan de nemlig vælge at sige at de vil bruge den til næste år når de har ferie sammen eller hvis de har tid i næste weekend kan de gøre det der. På den måde er de ikke bundet og kan selv tilrettelægge det så det passer dem. En god fælles oplevelse kan for eksempel være et wellness ophold med overnatning, spisning og lækre behandlinger af kroppen. Så får de den tid sammen der er så vigtigt som ægtepar og som mange glemmer i en travl og stresset hverdag. Her glemmer man nemlig ofte at forkæle sig selv og hinanden og det er derfor vigtigt at man tager sig tid til lidt selvforkælelse.

Det kan også være at man vil forkæle brudeparret med en middag på en lækker gourmet restaurant. Her har parret også god mulighed for at nyde hinanden og have lidt romantisk alenetid.

En gave til studenten

Måske er man slet ikke på jagt efter en bryllupsgave men derimod en gave til den nye student. Studentergaver til hende kan også sagtens være i form af en eller anden oplevelse som hun enten alene eller sammen med en anden kan nyde. Her kan en luksus ansigtsbehandling måske være lige sagen.

Efter et hårdt og opslidende eksamensforløb er det godt bare at kunne læne sig helt tilbage og slappe af i mens andre tager sig af en. Vil man hellere give noget andet end en oplevelse kan man også sagtens give for eksempel et flot smykke af en art. Der kan man selv vælge i hvilken prisklasse man synes er passende. Synes man at en halskæde i ægte guld er for dyrt kan man også sagtens købe nogle søde små ørenringe i sølv som hun sikkert vil blive lige så glad for.

Det er nemlig ikke altid prisen på gaven det kommer an på men tanken bag gaven der tæller. Find gave idéer her til mange forskellige anledninger og glæd dem du holder af med den helt rigtige gave.