m11

Elsker du at spille og opleve nye og spændende verdener. At mærke suset i maven, når man går ud på et nyt eventyr, som leder én til vilde og fantastiske steder, hvor man kan møde nye og spændende mennesker. Det behøver ikke længere kun være på skærmen, du kan opleve det. Tag dig en rejse. To steder som er anbefalet, ville være Tenerife og Mallorca.

Tenerife – stedet med det fantastiske vand og smukke strande

Der er meget at se i Tenerife. Og meget af det ville føles som at være i en helt anden verden, i forhold til Danmark. Det store sælgerpunkt for Tenerife er dens strande. Gudesmukke og uendelig lange. Fyldt med glade mennesker, som nyder solen. Hvert et hjørne af strandene er fotogene og vil få dine billeder til at se tusind gange bedre ud. Selv hvis du ikke er god på billeder, vil strandene gøre dig fotogen med dem. Det er noget, man selv skal opleve med sine egne øjne, generelt set med sine egne sanser. Der er så meget at tage ind. Varmen, duften, lydene og stemningen vil alt sammen være med til at få dig til at føle, at du er trådt ind i en ny verden. En ny verden, der er helt åben for dig til at udforske.

skyer

Blev vejret nævnt? For vejret i Tenerife er også vigtigt. I sommerperioden kan graderne stige op til 30 grader og i vinterperioden falder graderne aldrig under 20 grader. Det er bogstaveligtalt et paradis med en uendelig sommer, som aldrig stopper. Men hvis nu du er en gamer og aldrig har været den store for varmen udenfor, så ikke fortvivl. Der er også mange aktiviteter væk fra solens stråler. Det er nemlig også varmt anbefalet, at man udforsker maden i Tenerife. Og der snakkes ikke kun om de lokale specialiteter her. Kokkene i Tenerife er også vældig dygtige til at lave mad fra andre lande. Tippet er at gå og udforske, ikke være bange for at prøve nye ting.

Mallorca – stedet for dem, som blot drømmer om himmelsk vejr

Det andet anbefalede sted er Mallorca. Mallorca er et mere afslappende sted. Det største salgspunkt ved Mallorca er vejret, hvilket er gudeskønt. Så hvis du elsker bare at slappe af og gerne vil prøve en ny lokation til det, så er Mallorca svaret for dig. Det er selvfølgelig ikke at skulle sige, at Mallorca ikke har andet at tilbyde. Mallorca har selvfølgelig også sit udvalg af fantastiske strande og dejlige steder at få lidt at spise. Du bliver på ingen måde snydt, hvis du vælger Mallorca som din feriedestination. Stedet er gudesmukt og der er rig mulighed for at møde en masse nye og spændende mennesker.

Faktisk har de fleste af Mallorcas seværdigheder meget med vandet og havet at gøre. Steder som Palma de Mallorca og Calvia er smukke seværdigheder ved vandet. Igen er der rige muligheder for den fotografglade. Eller måske leder du mere efter et eventyr. Et magen til det, du kan opleve i din valgte konsol eller pc? Her kan du tage en cykeltur rundt om Palma de Mallorca eller du kan udforske underjordiske tunneler, så dybe og mørke, at man nemt kan fare vild for evigt i dem. Hvilket selvfølgelig ikke vil ske, da man altid har en guide med sig og det hele er ganske sikkert. Eventyret venter på dig!

Tenerife