m11

At have fri er for mange mennesker det, som livet handler om. At gå på arbejde er det, som gør, at vi rent faktisk har mulighed for og råd til at have fri. Derfor er der mange, der går op i at bruge deres fritid ordentligt og effektivt. De vil have noget ud af den og mange ønsker at realisere sig selv. Nogle ønsker at lave triathlon for at sætte en rekord. Andre ønsker at rejse jorden rundt. Mange der gør disse ting glemmer helt familien. Desværre er der mange, der ser deres fritid, som den tid hvor de er væk fra arbejdet og familien. Det gør, at der er en i familien der sidder tilbage med børn og de sure pligter. Man bør altid forsøge at gøre sine hobbyer og sin familier til den samme ting. Kan man lide at gøre noget i form af en hobby eller fritidsinteresse bør man forsøge at indrette denne interesse så resten af familien kan være med.

Gør familien til din omgangskreds

I stedet for at løbe væk fra familien bør man blive i den. Insisterer man på at løbe et marathon eller et triathlon skal man ikke nødvendigvis droppe denne ide. Men kan man på en eller anden måde gøre, at familien også kan få det sjovt med dette, er det bedst. Det kan være, at man dagligt skal ud og løbe. Det kan gøre, at man er væk fra familien i noget tid. Hvis man derimod kan sørge for, at man tager med familien ud og løbe så kan det blive lidt sjovere.

Det kan nemlig være, at man for eksempel kan tage på en fælles løbetur. Hvis de mindste er for små til at løbe kan man blot have dem i en klapvogn. Det kan gøre, at alle er med på tur og det gør noget rigtig godt for sammenholdet. Uanset hvor kedeligt resten af familien synes det er, så vil det være bedre at det er et fælles familieprojekt end at det er et soloprojekt. Det er også vigtigt at snakke dagligt med familien så man sørger for, at man er en del af et fællesskab. Hvis man er væk et andet sted kan man overveje at snakke i telefon ofte. Her kan man finde et godt selskab som har billige priser. Find gode priser på samtale over mobil og køb et abonnement, som gør, at I kan ringe gratis til hinanden. Det vil gøre, at I også bliver en del af hinandens hverdag og det vil også være med til at gøre, at I kan være sammen om noget sjovt og spændende.

Vær aktive sammen i familien

At være aktive sammen er en god ting for hele familien. Igen er det noget, som man sagtens kan gøre sammen og ikke behøver at gøre alene. Hvis man har lyst til at blive bedre til yoga kan man for eksempel kaste sig over det. Man kan nyde hvordan yoga kan være med til at ændre ens verden. Det er også noget, som børn synes er rigtig sjovt.

Find forskellige yogatips online og bliv bedre til at se hvad yoga kan gøre for dig og din familie. Det vigtigste er, at det ikke bliver til en slags pligt, der blot skal overstås. Det vil nemlig gøre, at ingen i familien har lyst til at gøre det igen.