m11

At give fysiske ting er noget, som færre og færre gør. Efterhånden har man her i vesten det man har brug for. Det er ikke længere de fysiske ting, som vi går så meget op i. Mangler vi noget kan vi formentligt selv købe det. Derfor er der sket et meget spændende skift i måden hvorpå vi giver gaver. Mange flere er begyndt at give en form for oplevelser til folk. Det er naturligvis et meget vidt begreb da oplevelser kan være meget forskellige. Når man for eksempel skal give en god gave til en kvinde er det meget udbredt, at man giver hende en oplevelse. Der er mange forskellige ting at give en kvinde, og en mand for den sags skyld. Nedenfor finder du en oversigt over oplevelsesgaver til hende så du kan få noget inspiration

Bjergbestiger

Bridgewalking er grænseoverskridende på en god måde

Normalt når man snakker om at få overtrådt sine grænser er det en dårlig ting. Og i mange tilfælde skal man dog også passe på med at lade andre overtræde sine grænser. Det er godt at vide hvor ens egne grænser er. Det vil nemlig gøre, at man er bedre til at undgå, at andre overskrider dem. På den anden side kan det dog også medvirke til, at man ved hvornår man kan få dem rykket. At få rykket sine grænser kan i nogle tilfælde være rigtig godt. Er man lidt højdeskræk er det en god ide at udfordre det lidt af og til. Selvfølgelig skal man ikke gå direkte til noget helt ekstremt. Men man kan gøre små ting, der lige så stille rykker til ens grænser. 

Skal man give en gave til en der er godt i gang med at komme over sin højdeskræk kan man for eksempel give bridgewalking. Det er en ting, som rigtig mange mennesker har prøvet. Navnet på denne aktivitet siger alt om hvad det er. Man går slet og ret over en bro, hvor der kører tog og biler nedenunder. Det er klart, at man er spændt godt fast så der ikke sker noget. Det er meget grænseoverskridende for nogle. De fleste vil dog bagefter synes, at de har klaret noget meget spektakulært. Det vil gøre, at man efterfølgende har endnu højere selvtillid end man plejer og det er godt for enhver. 

Sejltur

En mørk middag med søde mennesker

En ting der for mange år startede i Tyskland er nu kommet her til landet. Det er et fænomen, der blev startet af blinde mennesker. Da de er vant til at bevæge sig rundt kan de sagtens servere på en restaurant hvor der er mørkt. Anderledes er det for gæsterne der godt kan se. For de ved slet ikke hvor de er og hvad de skal have at spise. 

Skal man give en sjov oplevelse kan man give en såkaldt dinner in the dark. Er man vant til at game eller spille konsolspil kan det være, at man har lidt nemmere ved at finde rundt i mørket. Så er man nemlig vant til at bevæge joysticket uden at kigge på det. Det kan være en stor fordel når det kommer til at spise i mørke. Sanserne kommer på overarbejde og der er ingen tvivl om, at det er interessant efterfølgende at snakke om. Skal man på blind date er det også oplagt at tage på denne form for restaurant da det gør, at man lærer hinanden at kende før man ser hinanden.