m11

Hvis du er over 40 år, kan du måske huske hoptimisterne fra dit barndomshjem. Disse sjove, hoppende figurer var meget populære i starten af 1970’erne. Der stod en lille fin hoptimist i mange hjem og spredte glæde og godt humør. Hvis du er i 20’erne, kender du nok også hoptimisterne. De oplever nemlig lige nu en stigende popularitet siden deres relancering i 2009. Den sjove og hoppende figur findes efterhånden i mange udgaver og måske netop derfor oplever figuren denne stigende popularitet. Hvis du vil vide mere om hoptimistens historiske baggrund, kan du klikke ind på Wikipedia og læse mere.

Der er snart en hoptimist til enhver smag. Hoptimisterne henvender sig ikke kun til én type. Alle kan finde en hoptimist, der falder i deres smag. Selv dem, der elsker stilrene linjer og minimalisme kan finde en hoptimist. Den klassiske hoptimist er meget i øjenfaldende, da den er lavet i plastic og stærke farver. Denne hoptimist falder måske ikke inden for den klassiske minimalistiske indretningsstil, men det gør dens fætter til gengæld – hoptimisten i træ. Køb en hoptimist hos KopK, der er helt sikkert en der vil falde i lige netop din smag.

Supporter hoptimister

Måske tror du at hoptimister ikke henvender sig til mænd, men her tager du helt fejl. Firmaet bag de søde hoptimister har indgået et samarbejde med Superliga klubberne og designet en hoptimist maskot til hver klub. Disse hoptimister fortæller en historie om sammenhold i fodboldverdenen. Ved at købe hoptimisterne støtter man den pågældende klub. Man kan vise sin loyalitet til sin klub, og samtidig få en fin pyntegenstand i hjemmet. Hoptimisterne kan købes direkte på hoptimisternes egen hjemmeside, gennem den pågældende fodboldklub og deres merchandise butik. Hoptimisterne er designet til at repræsentere den enkelte klub og du vil derfor nemt kunne kende den hoptimist, der repræsenterer din yndlings superliga klub.

Højtidelige hoptimister

Jul og glæde hænger uløseligt sammen og det hænger derfor også godt sammen at designe hoptimister til denne højtid. En Jule hoptimist spreder glæde i den søde juletid. Disse modeller er ligesom supporter hoptimisterne designet i forbindelse med den løbende relancering af den klassiske hoptimist. Santa Bimble vil sprede glæde i juletiden med sin finde røde farve og nissehue. Santa Bimble skal selvfølgelig også have sine rensdyr, og derfor er der designet fem forskellige rensdyrs hoptimister. Både julemands hoptimisten og rensdyrs hoptimisten findes i en mindre udgave. En jul er ikke en rigtig jul uden til sne. Derfor er der selvfølgelig også designet en snemands hoptimist.

Efter lanceringen af jule hoptimisterne, måtte man finde på noget nyt. Og her blev påske hoptimisterne født. Lambert hoptimisten findes i hvid og sort og skal forestille et sødt påskelam. Chick og Chuck repræsenterer det klassiske symbol for påske – påskekyllinger. Chuck og Chick findes i hvid og i gul. Til sidst kan du i denne serie købe en Bunny hoptimist, der bl.a. kan købes i hvid, lyserød og gul. De søde påske hoptimister vil med garanti sprede påskeglæde i dit hjem i påsken.