m11

At købe en ny film er lidt ligesom et underholdningsprogram, hvor man kan vinde præmier. Enten så vælger du den rigtige og vinder ellers så taber du – det samme gælder, når du skal købe bil. Vælg den rigtige og du får en god bil eller vælg den forkerte og tab penge og få en dårlig oplevelse med at købe biler. Hvis du overvejer at købe en ny bil, det kan f.eks. være en Alfa Romeo 159, så skal du overveje nogle ting, inden du køber din nye bil.

klassisk bil

Det er nemlig en rigtig dårlig ide bare at kaste sig ud i køb af ny bil. Der er masser af mennesker, som ønsker at tjene penge på dig. Det vil sige, at du muligvis kan komme ud for at gøre et dårligt køb. Som det er med mange ting, så er det også en dårlig ting at købe en bil, som går hurtigt i stykker. Det kan komme til at koste mange penge i reparationer osv. Her får du nogle ting, som du skal huske inden køb:

Lav et budget

Bestem dig for, hvor meget du har lyst til at bruge af penge. Hvis du skal købe den på afbetaling, så skal du bestemme dig for, hvor meget du har råd til at betale om måneden. Du skal også bestemme dig for, hvordan du vil finansiere den generelt; det kan være du kan købe den med førstegangsbetaling.

Vælg den rigtige bil

Bestem dig for, hvilken bil du vil have. Brug tid på at finde den rette bil. Som nævnt før, så er Alfa Romeo 159 et rigtig godt valg. Det er en klassisk bil med rum til hele familien. Det fås også med forskellige motorer, diesel og benzin og i forskellige størrelser.

bil på stranden

Sørg for at prøvekøre bilen

Det er vigtigt, at du selv prøver at køre i bilen, inden du køber den. Der kan være forskellige fejl, hvis den er brugt. Men hvis den er ny, så skal du sørge for, at du synes den er behagelig at køre i, inden du køber den. Find også ud af, hvor meget bilen koster. Prøv at få en god pris. Til sidst men ikke mindst, så skal du sørge for at lukke dealen.