m11

Hvis du lige er startet som gamer, bør du få lidt information om livet som gamer. Selvom du gamer, er der flere ting ude i den store verden. Du skal som udgangspunkt sørge for at komme ud og bevæge dig lidt. Det er ikke godt for dig at sidde for lang tid bag nedrullet gardiner. Du har brug for det sociale samvær, solens stråler og den friske luft ellers kan du risikere at havne i en ”ond cirkel”. Du bør heller ikke vende rundt på nat og dagrytmen. Det er vi mennesker slet ikke indrettet til at skal gøre.

Som teenager kan du ikke styre hele verden eller lukke ned for den

Teenagerårene kan være hårde at komme igennem. Du er ikke den eneste der sidder i det eller har siddet i det. Du skal nok komme igennem det, uanset hvordan du gør det. En dum ting at gøre, er at lukke dig inde bag skærmen hele dagen. Du skal stadig passe din skole, lave dine lektier og dyrke dine fritidsinteresser. Der vil stadig være tid og mulighed for at passe gamerhobbyen.

Som forældre til en gamer

Er det vigtigt at lære de unge mennesker, at livet indeholder så meget mere end gaming. Det er vigtigt, at de stadig har daglige pligter og gøremål. Dagrytmen bliver i nødt til at sætte, for en teenagers hjerne er ikke udviklet til selv at bestemme, selvom den er godt på vej. I som forældre, bliver nødt til at sætte tid på gamingen. På denne måde, får i en stabil, ung og fornuftig teenager i huset.

Gamingsæt til gaveinspiration

Hvis man er gamer, er det vigtigt at sidde rigtigt. Hvis ikke du er klar over, at der findes gaming sæt, bør du sætte dig ind i den verden. Der findes meget gaming udstyr som f.eks.:

  • Gamer borde
  • Gamer stol
  • Gamer headset i alle mulige afskygninger
  • Gamer mus

En gamer ønsker sig som regel det nyeste af det nyeste gamerudstyr.

Tidsrytmen overholdes

Mens de unge spiller, har du måske brug for lidt ekstra tid til dig selv. Det er ikke sikkert du kan nå din egen løbetur, men det er der heldigvis mulighed for at ændre på. Anskaf dit eget løbebånd. På denne måde, holder du dig selv i form – uanset vejr og vind. Hermed slipper du også for turen til det lokale træningscenter.