m11

Et løbebånd er for mange mennesker den klassiske træningsmaskine, og det er der egentlig også god grund til. Løbetræning går ind under såkaldt cardio træning, hvilket betyder at det hjælper dig til at komme i bedre form og smide de ekstra kilo. Det kan du læse mere om på csl.dk.

For langt de fleste er målet med træning nemlig ikke at se pumpet og stor ud, det er ganske enkelt at smide de overflødige kilo og få overskuddet og evnen til at kunne mere. Alt dette og mere giver løbebåndet dig mulighed for.

Med et løbebånd kan du løbe præcis så langt du har tid og overskud til. Tilmed i dit eget hus. Det betyder at du ikke skal ud i den danske kulde iført nylontøj og dine nye løbesko.

Find det bedste og billigste løbebånd

Alle løbebånd er dog ikke lige, og det kan være et mareridt at skulle navigere i en verden fyldt med træningsmaskiner og mærkelige fagtermer, som man aldrig har hørt før. Derfor ender mange med enten at købe det billigste, som derefter hurtigt går i stykker eller et løbebånd med alt for mange funktioner, som de aldrig får brugt.

Du kan bare vælge at erhverve dig det løbebånd, der er bedst i test. Du kan dog også vælge at købe dit nye løbebånd ud fra lidt mere personlige faktorer. Størst og mest synlig af alle er selvfølgelig prisen. Det er ikke alle, der har lige mange penge til rådighed, når der skal bruges penge på luksusprodukter, som et løbebånd trods alt er.

Som nævnt før, vil de allerbilligste modeller hurtigt gå i stykker eller i hvert fald komme til kort. I bedste fald betyder det, at du efter kort tid bliver nødsaget til at købe et andet og dyrere løbebånd. I værste fald kan det forringe din træning og måske endda give skader.

Hvis budgettet er stramt, er det derfor langt bedre at investere i et godt men brugt løbebånd. Du kan finde rigtig mange forskellige modeller til salg online hos privatpersoner, som ikke længere benytter sig af dem. På den måde kan du få et løbebånd, der vil holde i mange år fremover og som er i god kvalitet uden at betale noget i nærheden af indkøbsprisen.

Løbebånd med forskellige funktioner

Der er dog ingen tvivl om, at der er forskel på kvalitet og funktionalitet alt efter hvor mange penge, du bruger på dit løbebånd. Dit budget bør derfor også afhænge af hvor meget du planlægger at skulle bruge dit løbebånd og til hvilket formål.

Der er selvfølgelig først og fremmest løbebåndets størrelse. Jo større løbebåndet er, jo nemmere er det at løbe på det. Til gengæld er det også dyrere og der vil naturligvis også være sværere at finde plads til i hjemmet.

Dette kan gøres nemmere med en sammenklappelig model, som vil være dyrere men også nemmere at få plads på, hvis du ikke har mange kvadratmeter til rådighed.

Derudover er der også løbebånd, der har højtalere samt mulighed for online interaktion. Igen bliver det dyrere, men måske også mere behageligt, at tage sig en løbetur indendørs.