m11

I sommers stod jeg og skulle til Grønland, jeg havde aldrig været der men jeg havde læst en masse om landet på nettet og i bøger. Landet har en storslået natur der indbyder til at man vandre i det og ser får set så meget man kan i løbet af den tid man er der og nyder den fuldstændig uforstyrrede natur og den vidunderligt friske luft. Men da jeg vidste at jeg skulle ud og gå lange vandreture når jeg kom til Grønland vidste jeg at jeg blev nød til at investere i et par gode vandrestøvler så jeg kunne få det maksimale ud af min tur til Grønland da det ikke er et sted man får muligheden for at besøge to gange.

Her fandt jeg mine sko

Jeg brugte lang tid på at kigge efter sko på nettet da jeg foretrækker at handle ind på nettet når det kommer til tøj og sko, da jeg ikke bryder mig om det kvægmarkedet det kan være nede i midtbyen og jeg er også lidt træt af smarte sælgere der prøver at pakke en end masse ting på som man overhovedet ikke har brug for alligevel. Men jeg fandt denne butik her på nettet og deres store udvalg af Salomon sko, da jeg har hørt at det mærke er det bedste:

Her kiggede jeg så på sko inde, det var svært at vælge da de har så mange forskellige modeller at vælge imellem. Men heldigvis har de masser af metatekst til hver model, så man kan i ro og mag sidde og finde det par som passer bedst til ens temperament, behov og pengepung. Fordelen ved at købe dem på nettet er som sagt at man kan sidde i ro og mag hjemme i sofaen og vælge lige netop det par som man gerne vil have.

Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk

For at komme i form til min tur begyndte jeg at løbe lange ture helst ude i skoven, jeg bor ikke så langt fra hav og skov og derfor kiggede jeg også efter et par løbesko, samtidig med at jeg kiggede på vandrestøvler fra Salomon, og jeg fandt disse løbesko fra Salomon, jeg kan varmt anbefale alle at gå ind og kigge på dem og evt. købe et par man vil ikke fortryde det da kvaliteten er i top og prisen i bund. Det fede ved disse løbesko er at jeg bedst kan lide at løbe inde i skoven og disse her sko giver en et godt fodfæste i skovbunden også om efteråret når skovbunden er fyldt med blade der godt kan være glatte og smattede. Med et par gode terrængående løbesko skøjter man ikke rundt og står helt fast selv og kan koncentrere sig om at nyde turen og naturen. Samtidig med at man kommer i god form, til stor glæde for min partner som mente at jeg efterhånden havde lagt mig lidt rigeligt ud.