m11

Teknologien ændrer alting. Det kan de fleste vist godt skrive under på, og det kommer nok heller ikke som nogle overraskelse for de fleste af os. Lige fra elektroniske tavler i skolerne til telefoni over internettet. Alting bliver ændret når først teknologien kommer i kontakt med det. Men at teknologi også skulle ændre den måde vi går på slankekur, det var det nok alligvel de færreste der havde regnet med. Men det en god nok. Med de mange store ændringer der hele tiden sker er vi også begyndt at tabe os på en ny måde, og det er 5 2 kuren et rigtigt godt eksempel på.

5 2 kuren

Aller først skal vi måske starte med at sige hvad 5 2 kuren egentlig er for noget. Det er en kur der blev startet for et par år siden ovre i England af den engelske læge Michael Mosley. Han havde kigget en masse studier igennem og så at det var klar evidens for at faste var slankende. Man skulle tro at det ville give sig selv at hvis man fastede så tabte man sig, man man mente faktisk at hvis man f.eks. ikke spise så meget en dag så ville man bare spise endnu mere dagen efter for på den måde at kompensere for det. Men sådan var det ikke viste studierne, og efter noget tid med tilpasning og testen var 5 2 kuren født. Den blev hurtigt en kæmpe succes ovre i England, og også i Danmark hvor sider om 5 2 kuren som denne sprang frem og var med til at gøre kuren populær.
For de nærmere detaljer om kuren sparer vi på tasteriet, og viser i stedet denne introduktionsvideo til 5 2 kuren som vi har fundet på Youtube.
Den kommer her

Den teknologiske kur

Men hvad har alt dette så med teknologi at gøre kunne man (med rette) spørge? Jo, 5 2 kuren ville ikke være blevet den store succes som den var hvis ikke den havde en stærk teknologisk bare. For det første er der helt og aldeles utrolig mange mennesker der deler billeder af deres fastemåltider på Instagram. Fastemåltider er de her små måltider man gerne må spise på sine fastedage, kun et par 100 kalorier per måltid så man har ikke så meget at gøre godt med. Men der er kommet en trend om at gøre disse små retter så lækre som overhovedet muligt, og det et altså en af de store grunde til at så mange har prøvet kuren. Man har simpelthen set sine veninders billeder og blevet nysgerrig på hvad det var, og så har man selv villet prøve.

En anden god grund til at 5 2 kuren er kommet nu og ikke for 25 år siden er muligheden for at hurtigt og nemt at få oplysninger om kalorieindhold i alverdens fødevarer. For 25 år siden kunne du vist nok godt se hvor mange kalorier der var på det man købte som var pakket ind, men hvis du ville vide hvor mange kalorier der var i et æg skulle du købe en speciel folder at slå det op i. Det er ikke hverken nemt eller effektivt, og det ville utvivlsomt have skræmt mange af dem der i dag er begyndt på kuren langt væk.

Vil du selv i gang?

Hvis du selv vil i gang med 5 2 kuren og få del i det nemme vægttab og de andre helbredsfordele så er det bare om at komme i gang. Køb en e-bog om 5 2 kuren her læs den, og begynd så at følg hvad der står i den. Så skal du hurtigt få tabt dig.