m11

Det svenske mærke Didriksons udvikler regntøj af topkvalitet til hele familien. Med inspiration fra det strenge svenske klima og ved hjælp af nytænkende teknologi har Didriksons udviklet regntøj i mere end 100 år. Regntøjet er skabt af de bedste syntetiske materialer, der sørger for at holde regn, vind og kulde ude. Didriksons regntøj fås i mange farver og varianter og med forskelligt vandsøjletryk og åndbarhed. Det er det perfekte valg, hvis dig og din familie ønsker at holde sig tørre og raske i om efteråret og om vinteren.

Didriksons regntøj til børn, teenagere og voksne.

Didriksons har skabt kollektionen Didriksons Family, som er en inspireret af det nordiske klima, og som sætter fokus på den nordiske familieenhed. Den består af praktisk efterårs- og vintertøj til hele familien.

Didriksons regntøj til kvinder er moderne og pasformet regntøj til familiens kvinder. Er du træt af, at du ikke også kan se smart ud om efteråret og om vinteren, fordi din krop gemmes bag en masse tøjlag? Det er slut, hvis du investerer i Didriksons regntøj til kvinder. Med Didriksons regntøj ser du både smart ud og holder dig samtidig varm og rask.

Didriksons regntøj til mænd er udviklet specielt til familiens mænd. Det er praktisk og kan bruges i aktive situationer som f.eks. fiskeri, golfspil og jagt. Didriksons regntøj holder dig tør og varm uden at nedsætte din bevægelsesfrihed.

Udover Didriksons regntøj til mænd og kvinder findes der også regntøj til familiens teenagere. Didriksons Family-kollektionen har nemlig også regntøj lavet specielt til drenge og piger. På den måde behøver teenagedatteren eller teenagesønnen ikke længere at være flov over sit regntøj, der slet ikke ser smart ud, fordi det enten er for stort eller for småt. Didriksons regntøj til teenagere passer nemlig lige til dem, der ikke længere er børn, men heller ikke helt er blevet voksne.

Der findes naturligvis også Didriksons regntøj til de helt små. Didriksons børneregntøj hjælper til at holde dit barn sundt og raskt over efteråret og vinteren, fordi det beskytter mod både nedbør og kulde. Desuden tåler Didriksons børneregntøj rigtig leg. Regntøjet er udviklet af stærke materialer, der sagtens kan tåle en tur på legepladsen eller i skoven.

Didriksons regntøj er topkvalitet til en pris, du kan betale

Det anerkendte mærke Didriksons har mere end 100 års erfaring i udvikling af regntøj, der holder beskytter mod vind, regn og kulde. Didriksons er stiftet af Hanna og Julius Didrikson helt tilbage i 1913, hvor de to startede med at lave olietøj til de lokale fiskere i den svenske by Grundsund. Siden blev oilskin-materialet udskiftet med gummi og senere syntetiske materialer, som er det, Didriksons regntøj er lavet af i dag. Inspireret af det strenge og våde klima på den svenske vestkyst har Didriksons udviklet funktionstøj til aktive mennesker i alle aldre. Og ikke nok med, at kvaliteten er i top – du kan også fa Didriksons regntøj til en fornuftig pris. Hvis du er på udkig efter regntøj i høj kvalitet til hele familien, behøver du ikke lede længere!