m11

Nogle gange er det hyggeligt nok med rugbrød til aftensmad eller en god hjemmelavet sandwich, men for de fleste, så er det om aftenen, hvor du får den varme mad. Det er noget som kræver et komfur med mindre du er en af dem, som næsten griller hver dag, og det er jo de færreste som i en god dansk vinter står og smider kul på kuglegrillen og lige griller en god pølse.

Der er ingen vej uden om, vi har brug for et komfur. Når vi først har indset det, så skal vi til at gøre op med os selv, om vi vil have et elektrisk komfur eller et som bruger gas.

Hvis du foretrækker et med elektriske kogeplader, så skal du til at finde ud af, om du ønsker et med keramisk kogeplade, eller om du vil have et, som er med induktion, ja det er ikke lige så let at vælge komfur, som man skulle tro.

Pris, størrelse og kvalitet

Kigger du på de komfurer, som der er på markedet, så er der mange, som du kan vælge imellem, og de kan købes i alle afskygninger og næsten i alle prislejer. Fra nogle få tusind og til dem, som er næsten 30 gange dyrere. Så der er mange store valg, som skal træffes. Er du til at lave mad og virkelig gerne vil være kok, men endte som revisor, så er der alle muligheder for at købe et komfur, som vil give dig mange timers underholdning i køkkenet, men er du en almindelig hyggekok, så er der også muligheder for dig. Det er kun din pengepung og din interesse i at lave mad, som sætter regler op for, hvad du gerne vil købe.

Hvis du gerne vil have et komfur med ekstra kogeblus eller et, som har en grillplade i midten, så er det bestemt en mulighed, der er flere firmaer, som gere vil servicere de mange gode hjemmekokke, som der er her i landet, som vil have lidt ekstra til køkkenet derhjemme, du kan også bare vælge et ganske normalt komfur og være som de fleste danskere, det er dit valg, der er virkelig noget for enhver smag.

Inden du køber komfur, så er det med at finde dit behov, dine ønsker og så kigge på nettet, så på komfur test og så finder du det, som er det bedste til dine behov og til din pengepung, det vil gøre indkøbet meget lettere.

Behov og plads

Det er vigtigt, at du fra starten af ved hvad dine behov er, før du køber, for ellers kan det blive en bekostelig affære. Det er også vigtigt, du ved, hvor meget plads du har til et komfur, for der er komfurer, som fylder mere end andre, der er størrelser på ovnene, som fylder mere, og der er også nogle komfurer, som med ekstra blus og ekstra plader er en del større end de almindelige komfurer, så kend de mål, som der er plads til, inden du køber nyt komfur.