m11

Det populære designmærke Kähler, der kan trække sin historie helt tilbage til 1839, leverer og producerer håndlavet dansk keramik i verdensklasse. Ikke alene er stilen smuk og enkel og passer ind i et hvert hjem; Kählers produkter er også kendt for deres holdbarhed og funktionalitet. Det er ikke blot design, der står og pynter – det er design, der kan bruges til noget, og som holder til at blive brugt. Kähler har over årene udviklet flere forskellige modelserier med forskellige boligudstyr. I dag producerer og leverer det anerkendte danske designbrand unikke effekter som lamper og lysestager, væg- og bordure, skåle og fade, krukker og vaser og kopper og kander. Især er Kähler kendt for sine brugbare og dekorerende skåle, som fås i en bred vifte af farver og former. Kåhler skåle kan med fordel erhverves over nettet, hvor man kan gøre sig et godt overblik over, hvilken skål der bedst repræsenterer ens personlige stil. En af Kählers mest populære modelserier, der også byder på flere forskellige varianter af skåle, er Omaggio-serien.

Der findes en Omaggio til ethvert formål

Omaggio er navnet på en af de mest populære modelserier fra det anerkendte danske designmærke Kähler. Det skyldes nok først og fremmest, at Omaggio-serien har en bred vifte af varianter til alle mulige forskellige formål. Man kan faktisk gå så vidt at sige, at der findes en Omaggio til ethvert formål. Omaggio-serien dækker nemlig over alt fra ting til stuen – som f.eks. fade, lysestager, vaser og krukker – til ting, der passer bedst i køkkenet – som stempelkander, smørbokse, tallerkner og sukkerskåle – og til et termokrus, der egner sig perfekt til at have med på arbejde eller i skole. Der findes endog elementer fra Omaggio-serien, der kan give et ekstra pift ved jul eller påske, nemlig de såkaldte Omaggio-kugler. Alle varianter inden for denne modelserie fra Kähler er kendetegnet ved deres enkle design, der er prydet af striber i forskellige tykkelser og farver på en hvid baggrund. Ved at følge linket, kan du finde de helt rigtige varianter af Omaggio, som bedst repræsenter din personlige stil og opfylder dine keramiske behov.

Kähler er keramik i verdensklasse

Det danske brand Kählers unikke designstil inden for boligudstyr og håndlavet brugskunst i keramik bygger først og fremmest på erfaring og ekspertise, der kan trækkes 175 år tilbage. Virksomheden kan nemlig trække sine rødder helt tilbage til 1839, hvor den tyske pottemager Herman Joachim Kähler emigrerede til Danmark fra Nordtyskland. Her slog han sig ned i Næstved, hvor hans kreative og innovative sans fik ham til at opstarte sin egen virksomhed. Kählers historie strækker sig således over hele fire generationer, og det kan tydeligt ses og mærkes på de nøje udtænkte og funktionelle produkter, som virksomheden leverer og producerer. I 2008 overtog arkitekten Frantz Longhi rettighederne, og det er især på grund af ham og hans fornyende tænkning, at Kähler har udviklet sig til den moderne og anerkendte brand, som vi kender i dag. Kähler er ganske enkelt keramik i verdensklasse.