m11

Spisestuen er blevet et af vores yndlingsrum, og derfor skal den se perfekt ud. Når man har gæster på besøg, er det ofte rundt om spisebordet, man slår sig ned, og lige netop derfor skal spisestuen være i en klasse for sig, da man derved kan imponere sine venner og veninder. Der vil altid komme et tidspunkt, hvor du inviterer vennerne over til en hyggelig aften, som indebærer at du skal servere din bedste ret. Måske skal i se en fodboldkamp, bare spise god mad eller noget lignende. Uanset hvad i skal bruge aftenen på, er det uundgåeligt, at dine venner ikke ser spisestuen, da det er her man hænger ud. Sørg derfor for, at din spisestue ser ordentlig ud, da dine venner så kan tabe kæben på gulvet, over det moderne udseende. Der er tre ting man skal være opmærksom på, når man skal lave en lækker spisestuen. Her er tre ting, som skal være i topklasse, hvis du vil have den perfekte spisestue.

Et ovalt spisebord er det nye

Den optimale spisestue kræver, at man har et lækkert og moderne spisebord, da dette bord er omdrejningspunktet i rummet. Spiseborde kan findes mange steder, da folk er blevet meget interesserede i, at hvert rum har mulighed for samling. Moden skifter konstant inden for alt, og dette gælder ligeledes for danskernes yndlingsrum. Engang skulle bordet være firkantet – men det må det under ingen omstændigheder være i dag. I dag skal spisebordet være ovalt, da dette giver hele rummet et moderne ”look”. Et ovalt spisebord er pænt, og de bløde kanter medføre, at hele rummet får et smart og behageligt udseende. Borde kan findes i alle prisklasser, og du har altså god mulighed for at finde noget, som passer til dit budget. Om farven på bordet kan siges, at den hvide bordplade er et sikkert valg. Danskerne vil gerne have lyse rum, og derfor vil en hvid bordplade bidrage positivt til det lyse udseende, som er moderne i danske spisestuer.

Lampen og udsmykning har enorm betydning for udseendet

En anden vigtigt men undervurderet ting, er lampen. Folk tænker ofte, at den ikke rigtig betyder noget, fordi den hænger jo bare der, og man giver den ikke rigtig nogle tanker. Lampen har dog ekstrem stor betydning, når man skal se rummet som en helhed. En grim og umoderne lampe vil kunne trække hele spisestuens ”look” ned, og det er derved ligegyldigt om alt andet er super moderne. Du må derfor ikke spare penge på din lampe, da den er en vigtig grundsten når, rummet skal have et lækkert udseende. Din lampe skal være lys i farven, da den derfor vil passe ind i det moderne udtryk, som folk kræver spisestuerne har.

Udsmykning i form af planter, billeder, skulpturer osv. er ligeledes ekstremt vigtigt, når man skal lave en flot spisestue. Søg inspiration i diverse magasiner samt på nettet, eftersom disse steder kan give nogle gode ideer, når man skal sammensætte et udvalg af nye pyntegenstande med resten af spisestuen.

Tag jer god tid, når i skal have sat jeres spisestue i stand. Det er et af de mest centrale sted i huset, og det skal derfor se perfekt ud. Bordet, lampen og resten af udsmykningen er blandt de vigtigste ting, når i skal pynte jeres nye rum. Gå derfor ikke på kompromis med disse ting – hvis altså du vil have en ny og moderne spisestue.