m11

Flere og flere unge mennesker i Århus er begyndt at flytte væk fra udkanten af byen og ind tættere på centrum i stedet. Dette er der flere forklaringer på. For det første er de unge begyndt at tjene mere end hvad de tidligere har gjort, og desuden er boligpriserne langsomt begyndt af falde igen efter finanskrisen. Derudover kommer der det faktum at det for de unge er meget sjovere at bo i nærheden af centrum. I Århus C er der masser af muligheder for fritidsaktiviteter og meget andet. Det er desuden nemmere at finde en god café eller lignende. Alt dette bevirker at der efterhånden er flere og flere unge der vælger at flytte fra udkanten af Århus og ind til centrum. Dog ser man at mange af de unge vælger at foretage flytningen selv, i stedet for at hyre et flyttefirma. Dette skyldes til dels at de unge har den fordom at alle flyttefirmaer er dyre, og til dels at de ikke ved hvor eller hvordan man finder et godt og billigt flyttefirma i Århus.

At klare flytningen selv kan have alvorlige konsekvenser

At de unge i Århus fravælger at benytte et flyttefirma, og vælger at klare flytningen kan have flere uheldige konsekvenser som de unge oftest ikke overvejer før det er for sent. Flyttemænd er uddannede i forskellige løfteteknikker der gør at de ved hvordan man skal løfte forskellige møbler og lignende korrekt så de ikke får skader. Det er de færreste unge i Århus der har været gennem samme træning, og derfor risikerer de meget nemt at komme til at løfte deres møbler på en sådan måde at de pådrager sig alvorlige ryg- eller knæskader der kan vare resten af livet hvis ikke de tages hånd om forholdsvis hurtigt. En anden ulempe ved at de unge insisterer på selv at stå for flytningen er at transporten af møblerne kan ende ud med at blive meget besværlig. At skulle læsse møblerne ind i en personbil og køre frem og tilbage mellem den nye og den gamle adresse kan være utroligt tidskrævende, og kan være meget dyrt i brændstof. Lejer man på den anden side en flyttebil fra et flyttefirma i Århus kan alle møblerne som oftest transporteres i ét ryk, hvilket også er meget bedre for miljøet.

Sådan finder du gode flyttetilbud i Århus

Det er slet ikke så besværligt at finde et godt og billigt flyttefirma i Århus som nogle går og tror. Som oftest kan det gøres ved en hurtig søgning på internettet, hvor man finder et hav af forskellige udbydere. Der findes også hjemmesider dedikeret til at sammenligne flyttefirmaer og deres priser. Det kan i mange tilfælde være en god ide at ringe og tage en snak med det pågældende flyttefirma inden man bestiller, så man kan få svar på eventuelle spørgsmål og komme eventuelle misforståelser på forkant. Når du leder efter et flyttefirma Århus kan det desuden være en god ide at høre om dine bekendte har haft en positiv oplevelse med en eller flere flyttefirmaer i byen.