m11

Når sommeren er over os, eller når vi er på ferie, vil vi gerne se godt ud på stranden eller ved poolen. At finde en badedragt som passer til dig, er alfa omega. Når vi er letpåklædte, fx badedragt og bikini, betyder det, at vi også er mere sårbare. Når vi er mere sårbare, er det fedt samtidig at føle, at man ser godt ud. Prioriter derfor at finde den helt rette badedragt eller bikini, så du kan føle dig så komfortabel som overhovedet muligt, næste gang du skal på stranden eller ved poolen.
Læs videre, og lær hvordan du finder den helt rette bikini, samt generelle råd til hvordan du føler dig godt tilpas i en badedragt og en bikini

Sådan finder du den rette bikini

Det kan være svært at finde den helt rette bikini og badedragt, eftersom man typisk er endnu mere kritisk over for sig selv, jo mindre tøj man har på. Det kan være en krig at skulle finde det rette badetøj. Heldigvis kan du på badedragt.dk finde et stort udvalg af badedragter og bikinier, så du kan finde den helt rette badedragt.
Så hvilken badedragt passer dig bedst? Her kan det være en god ide at kigge på, hvilke farver som passer til dig. Måske er du lyst i huden, og derfor passer kolde toner godt til dig, eller måske er du mørk i huden, og derfor passer varme toner godt til dig. Sort er en farve, som passer til langt de fleste. Kig på de forskellige udvalg af sorte badedragter på nettet, og bliv inspireret. Det kan være rigtig svært at finde den helt rette badedragt, derfor kan du på badedragt.dk finde gode råd, tips og tricks, til at finde den badedragt, som passer til lige præcis dig.

Ukomfortabel i en bikini – læs her

Føler du dig til tider ukomfortabel i en bikini eller i en badedragt? Så læs videre her. Når man er letpåklædt, har man større sandsynlighed for at føle sig sårbar. Ofte har vi det egentlig dårligt med vores kroppe, fordi vi har urealistiske forventninger fra fx reklamer. Her er det vigtigt at prøve at sammenligne sig selv med fx sine veninder og eks. deres veninder. På den måder sammenligner man sig selv med ’rigtige mennesker’ frem for supermodeller.
En anden god ide er at undlade sammenligne sig selv for meget med andre. Hvis du kan starte med udelukkende at sammenligne dig med ’normale mennesker’, frem for supermodeller, så er det en start. Det næste skridt er slet ikke at sammenligne dig med nogle, men derimod være dig selv på fuld tid. Der findes ikke en bedre følelse, end at acceptere sig selv fuldt ud. Ofte handler dette om det indre, og ikke udelukkende om det ydre. En god ide kan være at læse en selvhjælpsbog, om fx selvværd, og at læse i denne bog 10 min hver aften.
Find den perfekte badedragt allerede i dag, og prioriter at føle dig selvsikker på stranden.