m11

Julen nærmer sig igen i år med hastige skridt. Du står måske igen, og skal købe hvad der føles som uendeligt mange julegaver uden egentlige ideer til gaverne. Hvad skal man forære sin mor, sin onkel eller sin kæreste? Er det for upersonligt eller for personligt, og kan gaven overhovedet bruges? Det kan synes som en meget svær opgave, især hvis man ender med at være en smule under tidspres. Der er dog håb, for her kommer 3 gode julegaveideer, fra firmaet ny-form.

Ny-form har ca. 30 butikker i spred i henholdsvis Danmark, Tyskland og Sverige, og udgør dermed en af landets førende forhandlere af sportstøj og udstyr. Konceptet bag ny-form er ’mest muligt for mindst muligt’, og kan ved at handle store mængder direkte fra producenterne tilbyde meget fordelagtige priser. De dyre mellemled springes altså over.

Skiudstyr fra ny-form

I vinterhalvåret drager mange danskere på skiferie. Er det også tilfældet for den onkel eller forældre du skal give en julegave, er skiudstyr fra ny-form en oplagt gaveide. Butikkerne forhandler alt fra skijakker og bukser til fleecetrøjer, huer og handsker, støvler og skihjelme.

Giv eksempelvis en varm, behagelig og praktisk fleecetrøje. De fås både til mænd og kvinder til kun 299,95 kr. i ny-form. Fleecetrøjen kan bruges hele året, og er eksempelvis anvendelig på skiferien under en jakke. Fleecetrøjen er fremstillet i et varmt, åndbart og strækbart materiale, som virker varmeisolerende.

Et andet bud på en julegave fra ny-form er et par handsker til skiferien. Et eksempel herpå er et par praktiske 3-finger handsker til kun 149,95 kr. Handskens tre fingrer gør, at man kan gribe med pege- og tommelfinger, mens de tre andre fingre holder hinanden varme. Det er eksempelvis praktisk når man skal stige ind og ud af skistøvler, og når man skal håndtere sit liftkort. Handsken dækker godt op omkring håndledet og er både vind- og vandtætte og åndbare.

Handskerne er unisex og fås både i sort og hvid og i størrelserne fra XS til XXL. De kan altså nemt fungere som julegaven til både mænd og kvinder, børn og voksne.

Shop på ny-form.com

Udover de 30 butikker i Danmark, Tyskland og Sverige, har ny-form en webside, hvorfra deres produkter kan forhandles. Internetsiden tilbyder gratis levering til og med d. 24. december og 30 dages returret. Der loves samtidig en garanti for dag til dag levering ved bestillinger inden kl 14, og mulighed for at bytte varerne i en af de 30 fysiske butikker. På ny-form.com kan du nemt søge rundt i deres forskellige produkter og tilføje de julegaver til kurven du ønsker at få sendt hjem til dig. Måske kan du hurtigt finde julegaver til mere end en.

Mangler du inspiration, kan du følge ny-form på instagram. Her kan du tjekke andre ny-form kunders brug af produkter ud, og i øvrigt følge med i, hvad der sker i ny-form. Du kan kommentere og like billeder og altså følge ny-form, så du løbende bliver opdateret. Du finder dem her på https://www.instagram.com/nyformsport/.