m11

Når vinteren begynder at nærme sig, falder temperaturerne troligt som året før. Det er efterår, og vi har alle overgangsjakker eller softshell jakker på. Ofte tøffer vi endda rundt i skrigende regnjakker. Sådan er det danske vejer. Dagene bliver kortere og eftermiddagene mørke. Når vi kommer dertil, skulle overtøjet meget gerne være på plads, ellers bliver det en kold fornøjelse at bevæge sig udendørs på disse breddegrader.

En lækker dunfrakke er et must have til vinter

En lækker og varm jakke er derfor et must. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person med hensyn til, hvor kuldskære vi er. Er du en af dem, som synes at vinteren er meget kold, så bør du overvej at kigge dig om efter en dunfrakke.

Dunene har en helt speciel og isolerende effekt, som syntetiske materialer på ingen måde kan hamle op med. Til det kommer, at en dunjakke er en meget let jakke, da der ikke behøver at være et ret tykt lag dun i den, for at den kan holde på varmen. Dunjakker er derfor den ultimative luksus jakke, til dig, der gerne vil holde varmen til vinter.

De findes i mange forskellige former og længder. Har du tendens til at fryse om benene, så vælg en lang frakke, der går helt ned til knæene. Tilføj et par lange støvler og vupti – så bliver du holdt varm fra top til tå på trods af sne og frostgrader.

Hvor vidt du er til jakker med pels, må siges at være en smagssag. Der findes dog en del virkelighedstro imiterede pelse på hætterne, på mange jakker. Det giver dig mulighed for at vælge en vamset dunjakke, selvom du ikke er til ægte pels grundet allergi eller som aktivt fravalg.

Tips til hygge i køkkenet

Efteråret og vinteren er en tid, hvor vi sylter mange ting og bager lækre småkager. For at gå i gang med sådanne projekter, så kræver det, at du har nogle opbevaringsglas til dine fødevarer. Opbevaringsglas er rigtig smarte, da de er nemme at komme til og i.

Til småkager kunne du måske tænke dig at bruge en kagedåse – dette vil du højst sandsynligt ikke gå tilbage til, hvis du først har prøvet opbevaringsglas. De er neget nemmere at håndtere end kagedåser, og så kan man ofte se, hvad der er i dem udefra. Hvis du gerne vil gøre dem lidt hyggelige og julet i december, kan du sætte røde bånd med sløjfer om dem. Så bliver de pludselig til funktionelt julepynt.

Lovlig cannabis?

Vidste du, at der nu er produkter med cannabis, der er gjort lovlige? De har vist sig at have en rigtig god indvirkning på kroppen. Det medicinske cannabis, som er godkendt og udskrives af læger til udvalgte patientgrupper, har vist god effekt på blandt andet at lindre smerter og lægge en dæmper på ufrivillige bevægelser,

Du kan rent faktisk også selv købe en CBD olie, som er et helseprodukt. Den indtaget på linje med andre typer af olier, som blandt andet har en god effekt på fordøjelse systemet. Især i tiderne med ry for forkølelse, er det godt at holde kroppen sund.