m11

Det kan være dyrt at være gamer. Priserne på spil er normalt ovre i den dyre ende af underholdningsmedierne. Især hvis man er FIFA-spiller, for så skal man jo have det nyeste, som kommer årligt. Og hvis man skal have en værdig chance overfor andre spillere online, skal man jo have det, så snart det kommer ud. Her vil prisen normalt ligge på 500 kr. Det kan godt tænkes, at man ikke lige altid har 500 kr. at spare. Så har man eventuelt valget at låne pengene.

spil

Man skal være opdateret, ellers sakker man bagud

Som sagt kan det være dyrt at købe nye spil. Så afhængig af, hvor stor en gamer du er og hvilken slags gamer du er, kan det blive rimelig dyrt. Men dette afhænger selvfølgelig også af, hvad du spiller. Måske er du den type, som ikke går så meget op i spil og derfor har et enkelt spil, som du elsker at spille i ny og næ. Dette kunne være et af GTA-spillene eller deres nye Red Dead Redemption. Disse spil er store og tillader også, at man kan spille online med vennerne eller fremmede, hvis man en dag følte for at gøre det.

Eller måske er du mere til at spille alene. Dette kan straks blive dyrere, da sådanne spil har kortere levetid end online spil. De er ligesom film; når man har gennemført dem, er der ikke den store grund til at vende tilbage. Her skal man hele tiden have nye spil. Men det er ikke for at sige, at online spil ikke også kan blive dyre. I dag ser vi en voksende trend i det, man kalder loot-boxes, som er bokse, som indeholder udstyr i spillet. Det er tilfældigt, hvad man får og mange spil kræver, at man betaler ekstra for disse bokse. Så hvis man vil have det bedste udstyr, skal man ende med at betale meget mere, end blot det spillet i sig selv koster. Igen, det kan være dyrt at være gamer.

Men det behøver ikke at stoppe dig. Du kan nemlig tage et lån med dit NemID. Så behøver penge ikke længere at være en grund til bekymring og du kan fuldt ud nyde dit spil. Færdig er dagene, hvor man sidder og venter på udsalg, så man kan spille med sine venner. Nu skal du blot ignorere prisen og bare spille det, du har lyst til.

gaming

Til de fodboldinteresserede

Hvis nu du er en af de tidligere nævnte FIFA-spillere, så falder du ind under onlinekategorien. Det kan lige så dyrt at eje et FIFA-spil i dag, som det kan være at købe et. Men hvis din passion for sporten er så stor at du også elsker at se kampene i virkeligheden, så er der virkelig ikke nogen undskyldninger. Du må og skal eje FIFA. Eftersom fodbold er en holdsport, så har du sikkert også en masse venner, som også elsker fodbold og som derfor, også skal have det nyeste FIFA. Endnu en grund til at du skal eje det. Du skal jo vise dem, hvem der er topspilleren. Så nytter det ikke noget, at de får spillet før dig. Så bliver de jo bedre end dig. Og hvis du skal have de bedste spillere til dit hold til online spil i FIFA, så kommer det til at koste dig.