Hvem er vi?

Hvad skriver vi om?

Har du altid manglet en hjemmeside, der kunne samle alle gode idéer, synspunkter og indsigtsfulde artikler om gaming, tech og spil? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores hjemmeside rummer nemlig alle disse emner. Vi har et rigtig skarpt fokus på spil og teknologi, men bevæger os også nogle gange ud på andre dybder. Du kan derfor opleve at vi også skrive om boligindretning eller måske mad. Vores hovedfokus er dog alt, hvad teknologien indeholder og vi undersøger gerne spøjse undergenrer inden for dette emne. Det betyder, at vi har mange spændende artikler, du helt sikkert vil kunne lide, hvis du er meget passioneret indenfor dette emne.

Hvem er vi?

Bag psp-info.dk sidder et passioneret team, der alle har god erfaring inden for gaming og teknologi. Vores skribenter elsker at dele ud af deres gode råd, sådan så I undgår at lave de samme fejl, som vi måske har gjort i sin tid. Skribenterne er allesammen meget forskellige, hvilket giver en rigtig god og blandet mængde af artikler. Fælles for os alle bag psp-info.dk er, at vi elsker teknologi og spil. Det er vores store passion, og det ønsker vi at dele med andre ligesindede, men også give ny viden videre. Sidder du derfor og ikke ved, hvor du skal starte, er vores hjemmeside det rigtige sted at befinde sig.

Her finder du alle nyheder inden for teknologiens verden

Det er et rigtig stort område, vi dækker, når vi siger, vi skriver om alt inden for teknologiens verden. Vi har dog nogle områder, du kan se oftere end andre. Eksempelvis bestræber vi os på at levere alle nyheder omkring tech, spil og gaming. Vi holder os opdateret på dette punkt og nyder rigtig meget at skrive disse artikler. Med de seneste nyheder er du altid opdateret på de nyeste og fedeste spil, og ikke mindst hvilke konsoller, du skal have til spillene. Vi kigger også rigtig meget på gadgets, hvis det skulle være et område, der interesserer dig meget. Er der et område, du synes, vi ikke får dækket inden for teknologiens verden, så smid en besked til os, så vil vi sætte nogle af vores dygtige skribenter på opgaven.

Vi rådgiver også økonomisk

Det er ikke kun nyheder om spil og teknologi, vi skriver om. Det er et stort emne for os, men vi forsøger også så vidt muligt at rådgive økonomisk. Det kan være en rigtig stor pengesluger at have gadgets og tech som hobby, men det forsøger vi at hjælpe med. Vi mener nemlig, at det skal kunne gøres så billigt som muligt. Derfor har vi gode skribenter, der finder tilbud på spil, gamingstole og andet tilbehør, du kunne bruge. Vi har også artikler, der kommer mere grundlæggende ind på økonomi, da vi mener, at det er nødvendigt at have en god økonomi for at kunne investere i en masse teknologi. Der er derfor meget hjælp at hente, hvis du står med minus på kontoen efter at have gået amok i elektronikbutikken.

Hus og hjem

Det er ikke kun teknikken vi skriver om. Du kan også få info om hus og have her. 

A

Fast forward til de seneste nyheder

Vi holder øje med de seneste nyheder inden for tech og spil.

få mest ud af dine penge

Vi holder øje med de gode tilbud. Så mangler du et spil eller andet til spotpris er det her du skal kigge med.

Træt af lange loadingtider?

Find bredbånd  til en god pris og hvordan du sikre en god forbindelse i hele huset på vores blog.