m11

Der hersker for langt de fleste ikke nogen tvivl om at hardcore gaming fans har oplevet et år med mange op- og nedture.
Konsolspillerne kunne glæde sig over mesterværker såsom God of War, Red Dead Redemption 2 og Spiderman: Alle fantastiske nye titler, som hver især sprang alle rekorder for forventede salg.
Disse utrolige singleplayer oplevelser, sørgede for at utallige gamere verden over havde travlt med at kaste sig ind i de virtuelle universer: Og alt imens dette fandt sted, måtte de spilelskere der med stor omhu har købt eller bygget sin egen professionelle gamer-PC tage sig til takke med nogle noget tammere spiludgivelser.

2018 blev indie-spillenes år

Udover enkelte højdepunkter indenfor singpeplayer genren fra de sædvanlige AAA-udgivere, har der ikke været den store jubel over singleplayer spil med spændende historier i 2018.
Dette har dog ført visse goder med sig, da en lang række indie spil fra både store og små udgiver har sneget sig ind på markedet for at udfylde hullet efterladt af de store spilgiganter.
En af de mest lovpriste i 2018 var Subnautica, der med hele sit gameplay under havets overflade på en fremmed planet introducerede et nyt take på overlevelsesgenren, der forstod at blande survival og historiefortælling i sådan en grad, at tusindvis af spillere tilbragte spillet med at gennemsøge hvert lille hjørne af spilverdenen, for at opdage planetens hemmeligheder.

Her kan du finde gaming med good story i 2019!

Spillet alle venter på i 2019 er uden tvivl Cyberpunk, udviklet af CD Project Red: Folkene bag den episke og yderst populære Witcher serie.
Modsat Witcher serien, vil man i dette spil kunne designe sin egen hovedperson i spillet.
Udviklerne har ydermere flere gange understreget, hvordan man i dette Bladerunner inspirerede univers baseret på en dystopisk moderne fremtidsverden, selv er med til at forme spillet fortælling. Der er endnu ingen endelig dato for spillets udgivelse, men rygterne siger det vil blive i slutningen af 2019.
Endnu et spil med en fantastisk historie der allerede har slået PC-spillerne omkuld i år, er Metro Exodus.
Dette spil er skabt i den nye 4g engine, der lader til at have efterladt lignende spilengines i støvet med sine utrolige visuelle effekter.
Spillet foregår i Rusland adskillige årtier efter at hele verden tilsyneladende blev efterladt gold og øde grundet en altødelæggende atomkrig.
En anden favorit der måske/måske ikke dukker op i 2019 er Red Dead Redemption 2 til PC. Spiludgiverne har endnu ikke ville slå fast om denne storfavorit til konsol nogensinde kommer til PC, men rygter og håbefulde sjæle påpeger, at billeder af forskellige settings som man kun kan anvende på PC blev ”leaket” for nogle måneder siden, og at et andet populært spil fra samme udgiver, GTA5, originalt udkom som eksklusivt konsolspil, indtil det pludselig udkom som PC-spil 5 måneder senere.

PC-spillerne kan derfor håbe på at 2019 bliver året hvor det storslåede cowboyspil endelig bliver tilgængeligt på PC.
2019 har endelig spændende spil at byde på til de der elsker en god historie, så sørg for at du har de nyeste gadgets til PC´en og vær klar til et spændende 2019.