m11

I dag kan det være en dyr til at være gamer. Der findes så mange gode spil derude. Ikke nok med det, så skal man også købe alle de forskellige konsoller og computer opgraderinger, hvis man gerne vil opleve det hele. Hvad gør man så hvis man ikke har råd til det hele? Skal man lære sig selv at være meget selektiv? En anden løsning ville være at tage et lån.

Hvilken gamer er du?

Hvis man vil gøre det lidt billigere for en, så kan man starte med at finde ud af, hvilken slags gamer man er. Kan man lide at konkurrere og handler det hele om at vinde og blive den bedste. Måske en dag kunne man blive en af verdens bedste spille på verdensplan i E-sport. Hvis det er noget for én, så skal man jo finde et spil, som man så fortsætter med at spille. Når man skal finde det ene spil, som man putter alt sin tid ind i, så skal man finde ud af, hvad man kan lide at gøre. Har man gode reflekser og handler det om hele tiden at være i bevægelse, er man nok ude i noget Counter-Strike eller Overwatch. Kan man bedre lide at tage det lidt langsommere og være strategisk omkring det, så er man nok mere ude i noget League of Legends eller Dota.

Men hvordan kan det så koste penge? Her skal man jo kun købe et spil. Det kan fordi man skal spille det på PC. En PC i sig selv er dyr. Men ulempen med en PC er hvor tit den skal opgraderes. Hvis man skal følge med spillene, så skal man hele tiden købe nyt hardware og virusforsikre den. Det koster penge gennem et abonnement. Det er sådanne ting, man skal bruge penge på. Men hvis man er smart med pengene, kan man tage det i bidder og kun en gang hvert andet år. Så kan det fint betale sig at tage et lån.

gaming

De andre typer af gamerer

Hvilken andre typer af gamere findes der så? Det er måske de dyrere gamerer. Det er måske dem, som leder efter en fed oplevelse og en god historie. Her er man nok mere ude i en konsol, mere præcist en PlayStation. PlayStation har fokuseret på at udgive spil med gode historie fremfor store multiplayer oplevelser. Det har tjent dem virkeligt godt og det bliver det nok ved med fremover. Så hvis det er det, man er efter, så bliver det en dyr omgang. Mange spil er nemlig ikke så lange og så skal man hurtigt igen på udkig efter et nyt spil. Så kan man tage små lån.

koder