m11

En iPad er simpelthen en fantastisk utrolig opfindelse for alle os tech-nørder der ikke ved bedre end at sidde og nørkle med et eller andet stykke teknologi hele dagen. Den er hurtig, den er lækker at se på, lækker at røre ved, og så har den et fedt interface. Der er ikke noget bedre end at sidde med sin iPad efter en lang dag, eller at have den med på arbejdet og slå den op ved siden af sin computer.

Men her på siden gælder det jo ikke kun om at have tingene, det gælder jo også om at få så meget ud af det som muligt – og derfor har vi her lavet et par tips til hvordan du egentlig får mere ud af din iPad.

Vælg det rigtige cover

uden ipad cover – ikke et kønt syn

Et af de steder hvor det både er nemmest og mest effektivt at starte er ved at vælge det rigtige iPad Cover. Der er ret mange forskellige at vælge imellem, og har du valgt forkert kan det hurtigt blive op af bakke derfra.

Hvilket cover du skal vælge kommer nemlig også meget an på hvad du skal bruge din iPad til. Hvis du nu har børn kan det være en god ide at vælge et cover der er ret robust, så kan de tabe den og løbe rundt og lege med den og nærmest gøre hvad de vil med den, uden at du behøver være bange for om dit legetøj nu går i stykker.

Og kan du f.eks. godt lide at tage den med til stranden og sidde der og arbejde, eller måske have den med i et godt karbad for at sidde og se fjernsyn er det en ret god ide at vælge et cover der får din iPad til at kunne tåle vand.

Men det bedste cover er nok et hvor man kan folde det op. Det beskytter nemlig skærmen og gør at man kan folde coveret på den måde hvor det er rarest – skal man skrive på den kan man folde den lidt op så hænderne har det bedre, skal man se fjernsyn kan man folde den på en anden måde osv.

Skriver du meget på din iPad kan du også vælge at finde et cover der har indbygget tastatur. Man kan her få mange gode modeller, og det er godt for hænderne at skrive på et rigtigt tastatur i stedet for at taste direkte på skærmen – også selv om Apple har gjort oplevelsen så lækker at man får lyst til at skrive hele tiden.

Indstillinger og apps

Der er også nogle forskellige indstillinger man kan lave og nogle Apps man kan downloade for at få meget mere ud af iPad’en. Man kan næsten sige at man godt kan bruge sin iPad direkte fra æsken og få en nogenlunde god oplevelse, men hvis først du bruger en halv time på iPhoneLuppen.dk og læser de mange guides og følger deres forslag vil du ikke kunne forstå hvordan nu nogensinde havde kunnet holde ud af bruge en iPad uden disse indstillinger og apps.

Et godt eksempel på en app der gør at man får mere ud af det er hvis man bruger Gmail. Så kan man nemlig downloade den specielle gmail-app og installere den i stedet for den standard mail app der er med. Så får man mangle flere af de funktionaliteter der er med i Gmail og ens mailoplevelse på telefonen er meget bedre.

Det var bare et par eksempler på hvad man kan gøre for at få meget mere ud af sin iPad. Har du selv nogle gode råd så skriv dem meget gerne til os så vi kan tage dem med.